Chalets

Informatie over Chalets

Soort vakantiehuis: Chalets
Gelegen: Recreatieparkje Om't Noord
Plaats: Midsland Noord
Huisdieren: Niet toegestaan
Speelgelegenheid voor kinderen: Op naast gelegen camping


Direct boeken

Een tweede huis op Terschelling?

Voor Om ’t Noord speciaal ontworpen luxe vakantiehuisjes op het unieke waddeneiland Terschelling

Het huisje is een prettig verblijf geschikt voor alle jaargetijden zodat je 365 dagen van het jaar kunt genieten

Ligging;

De bungalows van Om ’t Noord liggen midden op het eiland.

Aangrenzend aan duin-, heide- en bosgebied en op fiets- en loopafstand van zowel het Noordzeestrand als het dorp Midsland met al haar gezellige winkeltjes en uitgaansgelegenheden.

Het ambitiemanifest om de Wadden in 2020 energie neutraal te maken staat centraal tijdens de ontwikkeling van het park (zie www.waddenzee.nl).

De bungalows zullen zonder aardgas functioneren en zijn daardoor minder milieubelastend.
Deel deze Chalets op Terschelling via Social Media:

Vakantiechalets op Terschelling

Speciaal voor de bezoekers van het eiland met een iets luxere smaak bieden wij een ruim aanbod aan luxe vakantiechalets die uw vakantie of weekendje weg tot een ware bel...

Lees meer

Vakantiechalets op Terschelling

Speciaal voor de bezoekers van het eiland met een iets luxere smaak bieden wij een ruim aanbod aan luxe vakantiechalets die uw vakantie of weekendje weg tot een ware belevenis maken. De chalets hebben zowel aan de binnenkant als de buitenkant een moderne uitstraling en zijn dan ook van alle moderne gemakken voorzien. Van moderne inbouwapparatuur in de keuken tot een “sterrenkijker” skylight in een van de slaapkamers, u vindt het allemaal in de chalets op recreatiepark Om ’t Noord.

Genieten in moderne luxe

De moderne chalets zijn specifiek ingericht om u in alle jaargetijden een prettig verblijf te bieden op ons mooie eiland en bieden naast alle faciliteiten voor de volwassenen ook een zeer prettige speelomgeving voor de kleinsten onder ons op het recreatiepark en de naastgelegen camping.

De huisjes zelf zijn zeer ruimtelijk ingericht en hebben een ruime lichtinval waardoor u ook binnen zeer prettig vertoeft. Door de ruime opzet van het park kunt u ook buiten in de tuin en op het eigen terras genieten van het mooie weer.

Binnen vindt u naast de moderne keuken een ruime woonkamer en prettige slaapkamers. Uniek hierbij is dat een van de slaapplaatsen is voorzien van een zogenaamde “sterrenkijker”waardoor u het hele jaar letterlijk kunt slapen onder de sterren.

Boek nu uw vakantiechalet en kom genieten op Terschelling

Naast de vakantiechalets bieden wij ook bungalows, familiehuizen en vakantieboerderijtjes. Wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op of boek direct uw accommodatie.


Lees minder