Fietsverhuur

Informatie over FietsverhuurUw fietsverhuur bedrijf ook op Hallo Terschelling?

  • 300 woorden tekst
  • Vermelding bedrijfsgegevens
  • Max. 8 foto’s
  • Link naar eigen website
  • Unic Selling Points
  • Meedoen is GRATIS tot 1 April 2018
  • Tegen prestatie: linkruil

JA IK DOE MEE.
Deel deze informatie over fietsverhuur op Terschelling via Social Media:

Fietsverhuur op Terschelling. U vindt ze hier! Alle fietsverhuurders bij elkaar op één pagina. Als u naar Terschelling komt en Terschelling echt wilt ontdekken, dan kan dat het beste per fiets. U komt op de mooiste plekjes, die u per auto echt n...

Lees meer

Fietsverhuur op Terschelling. U vindt ze hier! Alle fietsverhuurders bij elkaar op één pagina. Als u naar Terschelling komt en Terschelling echt wilt ontdekken, dan kan dat het beste per fiets. U komt op de mooiste plekjes, die u per auto echt niet gaat zien anders. En kunt u niet verder fietsen? Dan wordt het wandelen, maar daar gaat u dan ook geen spijt van krijgen. De mooiste plekjes op Terschelling ontdekt u namelijk echt per fiets of te voet. Al bij aankomst boot ziet u niet een, maar wel drie borden fietsverhuur staan aan de overkant van de straat.

Op de Willem Barentszkade vindt u fietsverhuur Zeelen. In de torenstraat, dit is het straatje richting de vuurtoren de Brandaris treft u fietsverhuur Knop. En rechts van de VVV-Terschelling vindt u fietsverhuur Haantjes. Als u de Willem Barentszkade nog iets verder doorloopt vindt u in de bocht fietsverhuur Jonker. Kortom, indien u bij aankomst boot direct op de fiets wilt stappen, heeft u dus de keus uit vier fietsverhuurders op West-Terschelling.

Gaat u liever eerst naar uw vakantiehuis per bus of per taxi, dat kan natuurlijk ook. In bijna iedere plaats op Terschelling vindt u wel een fietsverhuur waar u uw vakantiefiets kan huren. In Baaiduinen vindt u fietsverhuur Doeksen. In Midsland vindt u midden in het centrum van Midsland, tegenover de kerk, fietsverhuur De Groot. Even buiten het centrum, in Midsland Noord, treft u een filiaal van fietsverhuur Zeelen.

Gaat u een dorpje verder naar Formerum, dan vindt u vlakbij de molen, aan de noordkant van restaurant de Rustende Jager, fietsverhuur Bakker.Aan de Molkenbosweg, het straatje tegenover de Prairi, vindt u fietsverhuur Noorderlicht. En midden in Formerum, tegenover supermarkt Jumbo, een filiaal van fietsverhuur Zeelen. Naast de Jumbo zit een filiaal van fietsverhuur Haantjes. Tevens vindt u aan de hoofdweg in Formerum ter hoogte van de bushalte afslag camping Appelhof, ook een filiaal van fietsverhuur Haantjes.

Nog een dorpje verder, u komt dan in Lies, vindt u een filiaal van fietsverhuur Zeelen naast de winkel Wad Anders. Het volgende dorp, u bent dan inmiddels al in Hoorn, treft u twee fietsverhuurders; fietsverhuur Cor Bakker en fietsverhuur Tom Terpstra. En als afsluiter in de rij is een filiaal van fietsverhuur Zeelen in Oosterend.


Lees minder